Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zwarte-walnoot-juglans-nigra-bestellen-bezorgen

Zwarte walnoot (Juglans nigra) online bestellen

De Zwarte walnoot (Juglans nigra) online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform tref je veel nuttige informatie over deze Notenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Dit type Zwarte walnoot kan je al laten bezorgen vanaf €59,95.

Naam boomZwarte walnoot (Juglans nigra)
Latijnse naamJuglans nigra
CategorieNotenboom
Verkoopprijs v.a.€59,95
KleurenBruin, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Zwarte walnoot (Juglans nigra) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Juglans nigra zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Notenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zwarte walnoot Juglans nigra kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Linde dakboom (Tilia europea ‘Pallida’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans nigra (Zwarte walnoot) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Zwarte walnoot voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, wortels, bewatering, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Zwarte walnoot Juglans nigra kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in het groeiseizoen (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Zwarte walnoot goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Juglans nigra

De zwarte walnoot (Juglans Nigra) krijgt vlak na zijn bladontwikkeling in het voorjaar hangende groene katjes van mei tot juni. Na de bloei ontwikkeld de zwarte walnoot (Juglans Nigra) zijn kogelronde walnoten. De schaal van de noot is zwartbruin, de kern is zeer smakelijk. De zwarte walnoot heeft geveerde, fris groene bladeren. De stam van de zwarte walnoot kleurt donker en heeft diepe groeven. Plaats bij de walnoot een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 800 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Groen. De bloeitijd is Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Linde dakboom (Tilia europea ‘Pallida’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans nigra mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Juglans nigra?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Groen. De boom groeit in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van grind, straatwerk, bekabeling, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Zwarte walnoot?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Juglans nigra Zwarte walnoot thuis laten leveren?

Jij kan deze Zwarte walnoot makkelijk en snel laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boompalenset en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Juglans nigra aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomexpert. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, stronken, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie