Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-pinova-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Pinova’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Pinova’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl check je handige informatie over deze Appelboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Pinova’)
Latijnse naamMalus domestica Pinova
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Pinova) thuis bezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Pinova’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Appelboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Pinova kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Beverboom (Magnolia loebneri ‘Snowdrift’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Pinova (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Appelboom Malus domestica Pinova plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Appelboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Pinova’

De Malus domestica ‘Pinova’ is een appelboom met witte bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Pinova’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruis bestuiving en meer vruchten is nodig een Cox’s, Elstar of Braeburn. De vrucht van deze appelboom is diep rood en heeft een aromatidsche smaak. de Pinova word vooral gebruikt om zo vers te eten maar kan ook goed worden gebruikt voor appelstrudel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Beverboom (Magnolia loebneri ‘Snowdrift’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Pinova’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus domestica Pinova?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, bekabeling, grind, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Appelboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Pinova Appelboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Appelboom snel en voordelig thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Pinova aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plantplaats moet vrij zijn van puin en grind, straatwerk, bekabeling, stronken, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie