Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-loebneri-snowdrift-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia loebneri ‘Snowdrift’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia loebneri ‘Snowdrift’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform lees je handige informatie over deze Beverboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Beverboom is al te bestellen vanaf €37,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia loebneri ‘Snowdrift’)
Latijnse naamMagnolia loebneri Snowdrift
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€37,50
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Beverboom (Magnolia loebneri Snowdrift) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Magnolia loebneri ‘Snowdrift’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Beverboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia loebneri Snowdrift online kan kopen. Of bekijk meer over de Zilverspar (Abies alba).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia loebneri Snowdrift (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Beverboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Beverboom Magnolia loebneri Snowdrift is aan te planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte raden we aan wekelijks te sproeien.

Beverboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Magnolia loebneri ‘Snowdrift’

De Magnolia loebneri ‘Snowdriftl’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog en 2 m breed kan worden en dus een goede opvuller is in een grote tuin. De Magnolia loebneri ‘Snowdrift’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan volle, geurende bloemen, die een witcreme kleur hebben. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia loebneri ‘Snowdrift’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De Magnolia loebneri ‘Snowdrift’ is een bladverliezende struik. De witte bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar met grote tulpvormige bloeivorm. Heeft ovale, tot ronde, groene bladeren. Een prachtige bloei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. De kleur van het blad is Groen, Wit. De bloeiperiode is April. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Tip: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Zilverspar (Abies alba).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia loebneri ‘Snowdrift’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Magnolia loebneri Snowdrift?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Het blad bloeit op in April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van stronken, oude wortels, straatwerk, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Beverboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Magnolia loebneri Snowdrift Beverboom aan huis laten leveren?

Jij kan de Beverboom zonder gedoe thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia loebneri Snowdrift aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, straatwerk, bekabeling, stronken, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie