Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-rode-boskoop-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Rode Boskoop’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Rode Boskoop’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform bieden wij uitgebreide info over deze Appelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Rode Boskoop’)
Latijnse naamMalus domestica Rode Boskoop
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€17,50
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Rode Boskoop) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Rode Boskoop’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Appelboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Rode Boskoop online bestellen kan. Of bekijk alles over de Walnootboom (Juglans Regia ‘Plovdivski’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Rode Boskoop (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, snoeiwerk, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Appelboom Malus domestica Rode Boskoop kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Appelboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Rode Boskoop’

De Malus domestica ‘Rode Boskoop’ is een appelboom die bloeit met witte- roze bloemen in het voorjaar. De Malus domestica ‘Rode Boskoop’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving kunt u het beste een Benoni, Discovery of James Grieve gebruiken. De groen- rode vrucht van deze appelboom is plukrijp vanaf september en heeft een frisse zoet zure smaak. De appels van de Malus domestica ‘Rode Boskoop’ kunnen worden gebruikt als handappel maar zijn ook goed te gebruiken voor appeltaarten, appelmoes en compote. Het snoeien van deze appelboom kan van december tot maart maar zorg dan wel voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Walnootboom (Juglans Regia ‘Plovdivski’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Rode Boskoop’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Malus domestica Rode Boskoop?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder grind, puin, straatwerk, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Malus domestica Rode Boskoop Appelboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Appelboom snel en voordelig thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals tuinpalen en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Rode Boskoop aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende tuinman. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van stronken, straatwerk, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie