Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

walnootboom-juglans-regia-plovdivski-bestellen-bezorgen

Walnootboom (Juglans Regia ‘Plovdivski’) online bestellen

De Walnootboom (Juglans Regia ‘Plovdivski’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal tonen wij veel praktische info over deze Notenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Geel, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 800 cm. Deze Walnootboom is al te koop voor €127,50.

Naam boomWalnootboom (Juglans Regia ‘Plovdivski’)
Latijnse naamJuglans Regia Plovdivski
CategorieNotenboom
Vanafprijs€127,50
KleurenBruin, Geel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Walnootboom (Juglans Regia Plovdivski) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Juglans Regia ‘Plovdivski’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Notenboom het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Walnootboom Juglans Regia Plovdivski online kopen kan. Of bekijk alles over de Struikhedera (Hedera helix ‘Arborescens’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans Regia Plovdivski (Walnootboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Walnootboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, wortels, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Walnootboom Juglans Regia Plovdivski is aan te planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Walnootboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Juglans Regia ‘Plovdivski’

De Juglans Regia ‘Plovdivski’ is een veredelde walnotenboom die na ongeveer 4 jaar zijn eerste vruchten al draagt. Juglans Regia ‘Plovdivski’ kan zichzelf vrijwel niet bestuiven en heeft dus de hulp nodig van andere walnotenbomen. Een goede bestuiver is de Juglans regia ‘Broadview’, deze hoeft niet echt in de buurt te staan omdat de bestuiving plaats vind door de wind. Na de bestuiving ontwikkelen zich de grote en langwerpige walnoten met een goede smaak. De vruchten zijn rijp wanneer de groene omhulsing barst dat is vaak in het begin van oktober. Bij verplante bomen is het goed om een boompaal te plaatsen tegen omwaaien en aanplantgrond door de bestaande grond te mengen voor een goede structuur. De maximale hoogte ligt op ongeveer 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm, Opgaand. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Let op: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Struikhedera (Hedera helix ‘Arborescens’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans Regia ‘Plovdivski’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Juglans Regia Plovdivski?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Geel, Groen. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van stronken, straatwerk, grind, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Kleigrond, Normale grond, Zandgrond.

Wat is de beste standplaats voor de Walnootboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Juglans Regia Plovdivski Walnootboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Walnootboom makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen of grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Juglans Regia Plovdivski aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, bekabeling, stronken, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie