Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-summerred-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Summerred’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Summerred’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal tonen wij handige info over deze Appelboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Appelboom is te koop voor prijzen v.a. €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Summerred’)
Latijnse naamMalus domestica Summerred
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurGroen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Summerred) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Summerred’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduw, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Appelboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Summerred kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Hazelaar boom (Corylus colurna).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Summerred (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Appelboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals wortels, groeiwijze, bewatering, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Appelboom Malus domestica Summerred is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode is het verstandig om wekelijks te sproeien.

Appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Summerred’

De Malus domestica ‘Summerred’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Summerred’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor extra kruis bestuiving kan een ‘Golden Delicious’ worden gebruikt. De helder rode met gele vrucht van deze appelboom is plukrijp in augustus en heeft een zacht zure smaak die vooral word gebruikt als handappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Opmerking: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Hazelaar boom (Corylus colurna).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Summerred’ juni 2024
Wat is de kleur van de Malus domestica Summerred?

De kleur van het blad is Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet vrij zijn van stronken, straatwerk, oude beplanting, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Appelboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Malus domestica Summerred Appelboom thuis laten bezorgen?

Jij kan de Appelboom lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals binddraad en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Summerred aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende hovenier. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, bekabeling, stronken, worteldoek, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie