Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

goudberk-betula-ermanii-holland-bestellen-bezorgen

Goudberk (Betula ermanii ‘Holland’) online bestellen

De Goudberk (Betula ermanii ‘Holland’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Berkenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Katjes. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Januari, Februari, Maart. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Goudberk is al te koop voor €62,75.

Naam boomGoudberk (Betula ermanii ‘Holland’)
Latijnse naamBetula ermanii Holland
CategorieBerkenboom
Vanafprijs€62,75
KleurBruin, Geel, Groen, Katjes
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJanuari, Februari, Maart

Goudberk (Betula ermanii Holland) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Betula ermanii ‘Holland’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Berkenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Goudberk Betula ermanii Holland online bestellen kan. Of bekijk alles over de Pluim es (Fraxinus ornus ‘Obelisk’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Betula ermanii Holland (Goudberk) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Goudberk kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, groeiwijze, schaduw, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Goudberk Betula ermanii Holland kunt u aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (Januari, Februari, Maart). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Goudberk goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Betula ermanii ‘Holland’

De Betula ermanii ‘Holland’ is een middelgrote goudberk met een goedgevormde, eironde kroon. In het begin is de kroon nog smal, maar op latere leeftijd wordt deze aanzienlijk breder. Kan uiteindelijk 20 meter hoog worden. De Goudberk staat bekend om zijn prachtige herfstkleuren. De Goudberk heeft een recht opgaande, geelwitte stam met een grijzige gloed. De Betula ermanii ‘Holland’ loopt al vroeg in het voorjaar uit. Is gevoelig voor zeewind. Word veel toegepast in parken en aan straten en lanen. Bladverliezend. Winterhard. Aanplanten in Aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand, Smal. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Katjes. Het groeiseizoen is in Januari, Februari, Maart. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Berkenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Pluim es (Fraxinus ornus ‘Obelisk’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Betula ermanii ‘Holland’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Betula ermanii Holland?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Katjes. De groeiperiode is Januari, Februari, Maart. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, bekabeling, worteldoek, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Goudberk?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Betula ermanii Holland Goudberk aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Goudberk zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals binddraad en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Betula ermanii Holland aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige hovenier. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient vrij te zijn van worteldoek, stronken, straatwerk, bekabeling, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie