Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

berkenboom-bestellen-bezorgen

Berkenboom online bestellen

De Berkenboom eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker check je veel nuttige informatie over deze Berkenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Berkenboom is al te bestellen vanaf €138,50.

Naam boomBerkenboom
Latijnse naamBetula
Prijsindicatie€138,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Berkenboom (Betula) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Betula geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Berkenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Berkenboom Betula online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Appelboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Betula (Berkenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Berkenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Berkenboom Betula kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het slim om extra water te geven.

Berkenboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten BetulaBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Betula Berkenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Berkenboom zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Betula aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, puin en grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie