Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone-beuk-carpinus-betulus-fastigiata-piramide-bestellen-bezorgen

Gewone beuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide) online bestellen

De Gewone beuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal lees je informatie en eigenschappen van deze Beukenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April tot Mei. De maximale hoogte is ongeveer 800 cm. Dit type Gewone beuk is al te bestellen vanaf €329,95.

Naam boomGewone beuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide)
Latijnse naamCarpinus betulus Fastigiata piramide
CategorieBeukenboom
Verkoopprijs v.a.€329,95
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Mei

Gewone beuk (Carpinus betulus Fastigiata piramide) thuis bezorgen (april 2024)

De Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Beukenboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone beuk Carpinus betulus Fastigiata piramide kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Rode zomerframboos (Rubus idaeus ‘Tulamagic’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Carpinus betulus Fastigiata piramide (Gewone beuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Gewone beuk voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan bewatering, snoeiwerk, tegelwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Deze Gewone beuk Carpinus betulus Fastigiata piramide is aan te planten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (April tot Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Gewone beuk goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide

De Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide is een opgaande haagbeuk in een piramide vorm. Deze beuk is bladverliezend en loopt in het voorjaar uit met frisgroene bladeren. De takken van de Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide groeien schuin naar boven, waardoor de breedte van de boom beperkt blijft. De hoogte kan daarentegen wel 15 meter worden. Voor een goede groei is het belangrijk om de beuk tweemaal per jaar in vorm te snoeien. Verder is het zeer belangrijk om Aanplantgrond (beukengrond) toe te voegen bij het aanplanten. Deze grond bevat bodemschimmels die de beuk nodig heeft om aan te slaan. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 800 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen. Het groeiseizoen is in April tot Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Elke grondsoort. Tip: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Rode zomerframboos (Rubus idaeus ‘Tulamagic’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Carpinus betulus Fastigiata piramide?

De kleur van het blad is Groen. Het blad bloeit op in April tot Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, grind, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is de juiste standplaats voor de Gewone beuk?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Carpinus betulus Fastigiata piramide Gewone beuk thuis laten leveren?

Jij kan deze Gewone beuk moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Carpinus betulus Fastigiata piramide aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende hovenier. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen stronken, puin en grind, oude wortels, straatwerk, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie