Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-zomerframboos-rubus-idaeus-tulamagic-bestellen-bezorgen

Rode zomerframboos (Rubus idaeus ‘Tulamagic’) online bestellen

De Rode zomerframboos (Rubus idaeus ‘Tulamagic’) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Frambozenstruik. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei, juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 250 cm. Deze Rode zomerframboos is al te bestellen vanaf €8,25.

Naam boomRode zomerframboos (Rubus idaeus ‘Tulamagic’)
Latijnse naamRubus idaeus Tulamagic
CategorieFrambozenstruik
Prijsindicatie€8,25
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, juni

Rode zomerframboos (Rubus idaeus Tulamagic) thuis bezorgen (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Tulamagic’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Frambozenstruik een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Rode zomerframboos Rubus idaeus Tulamagic kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Daksierkers (Prunus cerasifera ‘Nigra’ dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Tulamagic (Rode zomerframboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Rode zomerframboos kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Rode zomerframboos Rubus idaeus Tulamagic kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (Mei, juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Rode zomerframboos goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Rubus idaeus ‘Tulamagic’

De Rubus idaeus ‘Tulamagic’ is een heerlijke grote en stevige zomerframboos van zeer goede kwaliteit. Bestuiving: zelfbestuivend. Snoeien: na de oogst, dus eind juli, alle oude stengels wegknippen, de nieuwe stengels weer vastbinden. Bemesting: frambozen houden van humusrijke, licht zure grond en vragen dan ook een organische meststof. Weinig vatbaar voor wortelsterfte, meeldauw, stengelziekten en vruchtrot. Resistent tegen de grote frambozenluis. Plantdelen niet geschikt voor consumptie. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeiperiode is Mei, juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Tip: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Daksierkers (Prunus cerasifera ‘Nigra’ dakboom).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Tulamagic’ april 2024
Wat is de kleur van de Rubus idaeus Tulamagic?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De boom groeit in Mei, juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. grind, worteldoek, oude beplanting, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Rode zomerframboos?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Rubus idaeus Tulamagic Rode zomerframboos bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Rode zomerframboos snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband en mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Rubus idaeus Tulamagic aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare hovenier. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie