Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

groene-beukenboog-carpinus-betulus-bestellen-bezorgen

Groene beukenboog (Carpinus betulus) online bestellen

De Groene beukenboog (Carpinus betulus) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina bieden wij handige info over deze Beukenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April tot Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 800 cm. Dit type Groene beukenboog kan jij online kopen vanaf €224,95.

Naam boomGroene beukenboog (Carpinus betulus)
Latijnse naamCarpinus betulus
CategorieBeukenboom
Verkoopprijs v.a.€224,95
KleurenGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Mei

Groene beukenboog (Carpinus betulus) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Carpinus betulus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Beukenboom een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Groene beukenboog Carpinus betulus online kan kopen. Of bekijk meer over de Framboos (Rubus idaeus ‘Heritage’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Carpinus betulus (Groene beukenboog) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Groene beukenboog gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Groene beukenboog Carpinus betulus kan je volgens de kweker planten in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (April tot Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het verstandig om extra water te geven.

Groene beukenboog goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Carpinus betulus

De Carpinus betulus, beukenboog is een boog waar u echt van kunt genieten. In het voorjaar loopt het frisgroene blad al vroeg uit wat later verkleurt naar donkergroen gedurende de zomer en in de herfst geeloranje kleurt. Door zijn mooie, volle vertakking word het een mooie, dichte en compacte boog. De Carpinus betulus staat bekend om zijn grove blad en open structuur. De Carpinus betulus is winterhard en bijna kaal in de winter. De Carpinus betulus gedijt het beste op vochthoudende, zure grond in de volle zon of halfschaduw. Snoei de plant direct na aanplanting en houd vooral in het eerste voorjaar en zomer de grond goed vochtig. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen. De bloeitijd is April tot Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Framboos (Rubus idaeus ‘Heritage’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Carpinus betulus april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Carpinus betulus?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. Het blad bloeit op in April tot Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, worteldoek, straatwerk, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Groene beukenboog?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Carpinus betulus Groene beukenboog thuis laten leveren?

Jij kan de Groene beukenboog snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Carpinus betulus aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele boomexpert. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie