Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

framboos-rubus-idaeus-heritage-bestellen-bezorgen

Framboos (Rubus idaeus ‘Heritage’) online bestellen

De Framboos (Rubus idaeus ‘Heritage’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina check je informatie en eigenschappen van deze Frambozenstruik. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 200 cm. Dit type Framboos kan je al laten bezorgen vanaf €7,95.

Naam boomFramboos (Rubus idaeus ‘Heritage’)
Latijnse naamRubus idaeus Heritage
CategorieFrambozenstruik
Vanafprijs€7,95
KleurenGroen, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Framboos (Rubus idaeus Heritage) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Heritage’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven verkoeling, ze beperken wateroverlast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Frambozenstruik het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Framboos Rubus idaeus Heritage online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Dakboom Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Heritage (Framboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Framboos voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals wortels, snoeiwerk, schaduw, bewatering.

 4. De aanplanting

  Deze Framboos Rubus idaeus Heritage kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Framboos goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Rubus idaeus ‘Heritage’

De Rubus idaeus ‘Heritage’ is een bladverliezende herfstframboos bloeit in mei/juni met kleine roze bloemen. De rode vruchten zijn vanaf juli tot aan de vorst rijp om te plukken. Hij houdt van een zonnige standplaats. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten er aan zullen komen. U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of klimrek. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 200 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Dakboom Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Heritage’ april 2024
Wat is de kleur van de Rubus idaeus Heritage?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Roze. Het blad bloeit op in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, oude wortels, bekabeling, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Framboos?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Rubus idaeus Heritage Framboos bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Framboos lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Rubus idaeus Heritage aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, oude wortels, stronken, straatwerk, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie