Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

groene-beukenboom-fagus-sylvatica-bestellen-bezorgen

Groene Beukenboom (Fagus Sylvatica) online bestellen

De Groene Beukenboom (Fagus Sylvatica) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel info en tips voor deze Beukenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Groene Beukenboom is te koop voor prijzen v.a. €55,50.

Naam boomGroene Beukenboom (Fagus Sylvatica)
Latijnse naamFagus Sylvatica
CategorieBeukenboom
Verkoopprijs v.a.€55,50
KleurBruin, Geel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Groene Beukenboom (Fagus Sylvatica) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Fagus Sylvatica is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Beukenboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Groene Beukenboom Fagus Sylvatica online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Framboos (Rubus idaeus ‘Tulameen’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus Sylvatica (Groene Beukenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Groene Beukenboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Groene Beukenboom Fagus Sylvatica kan je volgens de kweker planten in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Vooral in de bloeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Groene Beukenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Fagus Sylvatica

De Fagus Sylvatica of Groene Beukenboom is een imposante boom welke van nature in grote delen van Europa voorkomt. De Groene Beuk kan wel 35 meter hoog worden en groeit breed uit. De zachte schors is glad en grijs van kleur. Het glimmende, donkergroene blad heeft een gegolfde bladrand. Het jonge blad is bij het uitlopen licht behaard. De Fagus Sylvatica heeft een prachtige geelbruine herfstkleur. Deze Groene Beuk bloeit met kleine, onopvallende bloemkatjes. In het najaar verschijnen de eetbare beukennootjes welke rauw eetbaar zijn maar ook te verwerken tot verschillende producten zoals beukennootjes pesto. De Fagus Sylvatica is een belangrijke voedingsbron voor veel dieren zoals eekhoorns en wilde zwijnen. De Groene Beukenboom is pas op latere leeftijd rijk-dragend. De boom wordt meestal gebruikt in parken en bostuinen maar kan ook goed geplaatst worden als solitairboom. De Groene Beukenboom houdt van een niet te natte, goed doorlatende, humusrijke bodem en kan niet goed tegen een wisselende grondwaterstand. Aanplanten met een Boompaal en Aanplantgrond. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Geel, Groen. Het groeiseizoen is in Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Elke grondsoort. Let op: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Framboos (Rubus idaeus ‘Tulameen’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Fagus Sylvatica april 2024
Wat zijn de kleuren van de Fagus Sylvatica?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen. Het blad bloeit op in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, bekabeling, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Welke standplaats kiezen voor de Groene Beukenboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Fagus Sylvatica Groene Beukenboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Groene Beukenboom gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Fagus Sylvatica aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomverzorger. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van worteldoek, oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie