Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

framboos-rubus-idaeus-tulameen-bestellen-bezorgen

Framboos (Rubus idaeus ‘Tulameen’) online bestellen

De Framboos (Rubus idaeus ‘Tulameen’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij uitgebreide info over deze Frambozenstruik. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Rood, Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 225 cm. Deze Framboos is al te koop voor €6,89.

Naam boomFramboos (Rubus idaeus ‘Tulameen’)
Latijnse naamRubus idaeus Tulameen
CategorieFrambozenstruik
Vanafprijs€6,89
KleurenGroen, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Framboos (Rubus idaeus Tulameen) bezorgen aan huis (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Tulameen’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Frambozenstruik een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Framboos Rubus idaeus Tulameen online kopen kan. Of bekijk alles over de Dakboom Spaanse aak (Acer campestre dakacer).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Tulameen (Framboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Framboos voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, snoeiwerk, bewatering, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Een Framboos Rubus idaeus Tulameen kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Framboos goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Rubus idaeus ‘Tulameen’

De Rubus idaeus ‘Tulameen’ is een van de meest gebruikte rassen in de professionele teelt en daarom zeker de moeite waard in uw eetbare tuin! Deze Framboos is zelfbestuivend en bloeit in het late voorjaar met onopvallende, kleine wit- roze bloemetjes waar bijen en hommels op af komen. Na de bloei ontwikkelen de frambozen zich. De vruchten zijn groot en helderrood van kleur wanneer ze rijpen en hebben een heerlijke smaak. Tevens zijn ze stevig waardoor ze lang bewaard kunnen worden. De Rubus idaeus ‘Tulameen’ is een vroege framboos, vruchten zijn te plukken vanaf eind juni. Van de frambozen kunt u heerlijk jam en sap maken, maar ook vers van de struik en in desserts of gebak smaken ze lekker. Eet u de frambozen niet op: vogels zijn er dol op! Plaats de Rubus idaeus ‘Tulameen’ bij voorkeur op een plekje in de zon. Hoe meer zon, hoe beter de vruchten rijpen en hoe zoeter ze zullen smaken. De twijgen die vrucht gedragen hebben kunt u in de herfst of winter wegknippen. U kunt deze Framboos gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of een klimrek. Aanplanten met Tuinplantengrond en in het voorjaar bijmesten met Kleinfruitvoeding. De maximale groeihoogte is ongeveer 225 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Roze. Deze boom bloeit met name in April. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Belangrijk detail: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dakboom Spaanse aak (Acer campestre dakacer).

Maximale hoogte225 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Tulameen’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Rubus idaeus Tulameen?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Roze. De bladeren komen tot bloei in April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet vrij zijn van grind, oude beplanting, straatwerk, worteldoek enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Framboos?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met overhangende takken en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Rubus idaeus Tulameen Framboos aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Framboos lekker makkelijk thuis laten afleveren. Via internet bestel je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Rubus idaeus Tulameen aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende tuinman. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, oude wortels, puin en grind, stronken, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie