Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

groene-beveerde-beukenboom-fagus-sylvatica-bestellen-bezorgen

Groene beveerde beukenboom (Fagus sylvatica) online bestellen

De Groene beveerde beukenboom (Fagus sylvatica) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform check je veel info en tips voor deze Beukenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Groene beveerde beukenboom is te koop voor prijzen v.a. €107,25.

Naam boomGroene beveerde beukenboom (Fagus sylvatica)
Latijnse naamFagus sylvatica
CategorieBeukenboom
Vanafprijs€107,25
KleurBruin, Geel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Groene beveerde beukenboom (Fagus sylvatica) bezorgen aan huis (april 2024)

De Fagus sylvatica is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Beukenboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Groene beveerde beukenboom Fagus sylvatica kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Doornloze herfstframboos (Rubus idaeus ‘Solu Red’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica (Groene beveerde beukenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Groene beveerde beukenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Groene beveerde beukenboom Fagus sylvatica kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Groene beveerde beukenboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Fagus sylvatica

Deze opgaande, bladverliezende Groene Beuk komt als zuilboom prima tot zijn recht als solitair. ’s Winters blijft het dode blad zitten en het meeste valt pas af wanneer in de lente de nieuwe blaadjes uitkomen. Bij het planten van de Fagus Sylvatica is het belangrijk de speciale beukengrond toe te voegen: Hierin zitten bepaalde schimmels die ervoor zorgen dat de wortels beter voedsel op kunnen nemen. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. De groeiperiode is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Beukenboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Doornloze herfstframboos (Rubus idaeus ‘Solu Red’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica april 2024
Wat is de kleur van de Fagus sylvatica?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen. De boom groeit in Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, grind, puin, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Groene beveerde beukenboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Kan ik de Fagus sylvatica Groene beveerde beukenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Groene beveerde beukenboom gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals binddraad of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Fagus sylvatica aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren boomverzorger. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen straatwerk, bekabeling, stronken, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie