Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

doornloze-herfstframboos-rubus-idaeus-solu-red-bestellen-bezorgen

Doornloze herfstframboos (Rubus idaeus ‘Solu Red’) online bestellen

De Doornloze herfstframboos (Rubus idaeus ‘Solu Red’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker bekijk je uitgebreide info over deze Frambozenstruik. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei, juni. De maximale hoogte is ongeveer 250 cm. Dit type Doornloze herfstframboos is al te koop voor €8,25.

Naam boomDoornloze herfstframboos (Rubus idaeus ‘Solu Red’)
Latijnse naamRubus idaeus Solu Red
CategorieFrambozenstruik
Prijsindicatie€8,25
KleurWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, juni

Doornloze herfstframboos (Rubus idaeus Solu Red) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Solu Red’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Frambozenstruik een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Doornloze herfstframboos Rubus idaeus Solu Red online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Gewone es (Fraxinus excelsior).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Solu Red (Doornloze herfstframboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Doornloze herfstframboos plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, wortels, bewatering, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Doornloze herfstframboos Rubus idaeus Solu Red kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Mei, juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het noodzakelijk om extra water te geven.

Doornloze herfstframboos goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Rubus idaeus ‘Solu Red’

De Rubus idaeus ‘Solu Red’ is een lekker zoete en grote herfstframboos. Bestuiving: zelfbestuivend. Zeer goede opbrengst. Snoeien: wilt u tweemaal per jaar kunnen oogsten, dan knipt u iedere leeg geplukte stengel weg en laat u alle nieuwe zitten. Wilt u één grote oogst in de herfst, dan knipt u eind oktober nadat de plant vruchten heeft gegeven alle takken 10 cm boven de grond weg. Bemesting: frambozen ouden van humusrijke, licht zure grond en vragen dan ook een organische meststof. Niet gevoelig voor ziekten. Gebruik bij planten Aanplantgrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeiperiode is Mei, juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Gewone es (Fraxinus excelsior).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Solu Red’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Rubus idaeus Solu Red?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. Het blad bloeit op in Mei, juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van bekabeling, grind, oude beplanting, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Doornloze herfstframboos?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Rubus idaeus Solu Red Doornloze herfstframboos thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Doornloze herfstframboos zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals een boomband of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Rubus idaeus Solu Red aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomexpert. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen oude wortels, straatwerk, puin en grind, bekabeling, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie