Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leibeuk-carpinus-betulus-fastigiata-leiboom-bestellen-bezorgen

Leibeuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ leiboom) online bestellen

De Leibeuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ leiboom) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl vind je veel info en tips voor deze Beukenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 800 cm. Dit type Leibeuk is al te koop voor €187,50.

Naam boomLeibeuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ leiboom)
Latijnse naamCarpinus betulus Fastigiata leiboom
CategorieBeukenboom
Vanafprijs€187,50
KleurenGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Leibeuk (Carpinus betulus Fastigiata leiboom) bezorgen aan huis (april 2024)

De Carpinus betulus ‘Fastigiata’ leiboom is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Beukenboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Leibeuk Carpinus betulus Fastigiata leiboom kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Chinese kornoelje boom (Cornus kousa ‘Chinensis’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Carpinus betulus Fastigiata leiboom (Leibeuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Leibeuk gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, schaduw, groeiwijze, bewatering.

 4. De aanplanting

  Zo’n Leibeuk Carpinus betulus Fastigiata leiboom is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Leibeuk goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Carpinus betulus ‘Fastigiata’ leiboom

De leibeuk Carpinus betulus ‘Fastigiata’ is een bladverliezende leibeuk en komt als een leiboom goed tot zijn recht. Het blad van de leibeuk blijft deels aan de leiboom zitten. In de zomer groeit het rek mooi dicht. Plant bij de leibeuk altijd aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 800 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Leivorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. De bloeitijd is April, Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Chinese kornoelje boom (Cornus kousa ‘Chinensis’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid, Leivorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Carpinus betulus ‘Fastigiata’ leiboom april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Carpinus betulus Fastigiata leiboom?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. Het blad bloeit op in April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin, straatwerk, worteldoek, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Leibeuk?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en doorschietende wortels.

Kan ik de Carpinus betulus Fastigiata leiboom Leibeuk aan huis laten leveren?

Je kunt deze Leibeuk lekker makkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Carpinus betulus Fastigiata leiboom aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude wortels, bekabeling, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie