Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leibeuk-carpinus-betulus-leiboom-bestellen-bezorgen

Leibeuk (Carpinus betulus leiboom) online bestellen

De Leibeuk (Carpinus betulus leiboom) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker bieden wij informatie en eigenschappen van deze Beukenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 800 cm. Deze Leibeuk is al te bestellen vanaf €148,50.

Naam boomLeibeuk (Carpinus betulus leiboom)
Latijnse naamCarpinus betulus leiboom
CategorieBeukenboom
Verkoopprijs v.a.€148,50
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Leibeuk (Carpinus betulus leiboom) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Carpinus betulus leiboom zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Beukenboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Leibeuk Carpinus betulus leiboom kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Judasboom (Cercis siliquastrum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Carpinus betulus leiboom (Leibeuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Leibeuk kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, schaduw, bewatering, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Leibeuk Carpinus betulus leiboom kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Leibeuk goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Carpinus betulus leiboom

Deze carpinus leibeuk is een mooie leiboom en gedijt op alle gronden. De leibeuk kan sterk terug gesnoeid worden. Bij het planten van de carpinus leiboom is het belangrijk de speciale aanplantgrond toe te voegen. Hierin zitten schimmels die ervoor zorgen dat de wortels beter voedsel op kunnen nemen. Zet er ook altijd een tuinpaal bij! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze is Leivorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Goed om te weten: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Judasboom (Cercis siliquastrum).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Carpinus betulus leiboom april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Carpinus betulus leiboom?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Wit. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, bekabeling, grind, worteldoek enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Leibeuk?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar schaduw en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Carpinus betulus leiboom Leibeuk bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Leibeuk lekker makkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals boom palenboor en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Carpinus betulus leiboom aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele boomexpert. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, puin en grind, worteldoek, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie