Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

judasboom-cercis-siliquastrum-bestellen-bezorgen

Judasboom (Cercis siliquastrum) online bestellen

De Judasboom (Cercis siliquastrum) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel info en tips voor deze Judasboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Deze Judasboom kan jij online kopen vanaf €174,75.

Naam boomJudasboom (Cercis siliquastrum)
Latijnse naamCercis siliquastrum
CategorieJudasboom
Vanafprijs€174,75
KleurBruin, Groen, Paars, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Judasboom (Cercis siliquastrum) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Cercis siliquastrum geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Judasboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Judasboom Cercis siliquastrum online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cercis siliquastrum (Judasboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Judasboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, groeiwijze, wortels, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Judasboom Cercis siliquastrum kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Judasboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Cercis siliquastrum

Deze Judasboom met zijn uitbundige bloei staat het liefst op een warme plaats en kan goed tegen de droogte. Na de bloei ontstaan er peulvormige vruchten die er de hele winter in blijven hangen. Snoeien: Oktober. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Judasboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Bruchem’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cercis siliquastrum april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Cercis siliquastrum?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Groen, Paars, Rood, Roze. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, oude wortels, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Judasboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Cercis siliquastrum Judasboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Judasboom lekker makkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals een boompalenset en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Cercis siliquastrum aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare tuinman. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin en grind, oude wortels, worteldoek, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie