Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’)

beverboom-boomvorm-magnolia-heaven-scent-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina lees je uitgebreide info over deze Beverboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Dit type Beverboom Boomvorm is al te bestellen vanaf €148,50.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’)
Latijnse naamMagnolia Heaven Scent
CategorieBeverboom
Vanafprijs€148,50
KleurenGroen, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia Heaven Scent) thuis laten bezorgen ([maandjaar])

De Magnolia ‘Heaven Scent’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Beverboom iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia Heaven Scent online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Zilverspar (Abies concolor).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Heaven Scent (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Beverboom Boomvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals groeiwijze, bewatering, wortels, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Beverboom Boomvorm Magnolia Heaven Scent kan je volgens de kweker planten in Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het slim om wekelijks te sproeien.

Beverboom Boomvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Magnolia ‘Heaven Scent’

Deze beverboom (Magnolia ‘Heaven Scent’) is een krachtig groeiende, kleine boom met spectaculaire, dieproze bloemen. Na de bloei van de beverboom (Magnolia ‘Heaven Scent’) komen de grote, donkergroene bladeren tevoorschijn. Deze beverboom is geschikt voor de kleine tuin. Plaats een boompaal bij de boom en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Roze. De groeiperiode is April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond. Goed om te weten: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Zilverspar (Abies concolor).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondKleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Heaven Scent’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Magnolia Heaven Scent?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Roze. De bloeitijd is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, oude wortels, worteldoek, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Beverboom Boomvorm?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Magnolia Heaven Scent Beverboom Boomvorm aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Beverboom Boomvorm probleemloos tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia Heaven Scent aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende boomexpert. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, oude wortels, puin en grind, worteldoek, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie