Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-bestellen-bezorgen

Beverboom online bestellen

De Beverboom direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker lees je handige informatie over deze Beverboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Geel, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Deze Beverboom is al te bestellen vanaf €56,25.

Naam boomBeverboom
Latijnse naamMagnolia grandiflora
Vanafprijs€56,25
KleurenGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Beverboom (Magnolia grandiflora) thuis bezorgen (februari 2024)

De Magnolia grandiflora is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden verkoeling, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Beverboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia grandiflora kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Beukenhaag.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia grandiflora (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Beverboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, tegelwerk, schaduw, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Beverboom Magnolia grandiflora plant je het beste in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Beverboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Overzicht soorten Magnolia grandifloraBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Magnolia grandiflora Beverboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Beverboom zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en extra’s zoals een boompalenset of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia grandiflora aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren hovenier. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, straatwerk, puin en grind, oude wortels, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie