Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilverspar-abies-concolor-bestellen-bezorgen

Zilverspar (Abies concolor) online bestellen

De Zilverspar (Abies concolor) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina tref je handige info over deze Zilverspar. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Grijs, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Zilverspar is te koop voor prijzen v.a. €29,95.

Naam boomZilverspar (Abies concolor)
Latijnse naamAbies concolor
CategorieZilverspar
Prijsindicatie€29,95
KleurBlauw, Grijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Zilverspar (Abies concolor) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Abies concolor is een echte eyecatcher. Bomen leveren een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en bieden privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Zilverspar een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zilverspar Abies concolor kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Hartbladige els (Alnus cordata).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies concolor (Zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Zilverspar voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan bewatering, tegelwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Zilverspar Abies concolor is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in de groeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Zilverspar goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Abies concolor

De Abies concolor is een traag groeiende spar met smalle, kegelvormige groei. De Abies concolor kan tot 600cm hoog worden en groeit met name in de breedte erg grillig. De Abies concolor heeft een blauwgroen tot grijsgroen, onregelmatig naaldenstelsel met smalle naalden en draagt groene of lichtblauwe kegels van 8-12cm. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Abies concolor komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair vanwege zijn exclusieve vorm en intrigerende naaldenstelsel. De Abies concolor gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw en verdraagt hitte en droogte. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel, Pyramide. Samenvatting van de kleur: Blauw, Grijs, Groen. Het groeiseizoen is in April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Hartbladige els (Alnus cordata).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel, Pyramide
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Abies concolor juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Abies concolor?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Grijs, Groen. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin, oude wortels, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Zilverspar?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Abies concolor Zilverspar bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Zilverspar zonder gedoe laten leveren aan huis. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals een boompalenset of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Abies concolor aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin en grind, straatwerk, stronken, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie