Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Susan’)

beverboom-boomvorm-magnolia-susan-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Susan’) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Susan’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij informatie en eigenschappen van deze Beverboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Paars, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Dit type Beverboom Boomvorm is al te koop voor €187,95.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia ‘Susan’)
Latijnse naamMagnolia Susan
CategorieBeverboom
Vanafprijs€187,95
KleurenGroen, Paars, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia Susan) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Magnolia ‘Susan’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen verkoeling, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Beverboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia Susan kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Meelbes (Sorbus aria).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Susan (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Beverboom Boomvorm gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan schaduw, groeiwijze, bewatering, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Beverboom Boomvorm Magnolia Susan plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Beverboom Boomvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Magnolia ‘Susan’

Deze beverboom (Magnolia ‘Susan’) bloeit meestal vanaf begin april tot eind mei met donkerroze overwegend banaanvormige bloemen. Opvallend bij deze beverboom (Magnolia ‘Susan’) is dat sommige bloemen meer gaan openstaan, vaak in een soort waaiervorm. Pas na de bloei van deze beverboom wordt het blad zichtbaar.Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. De kleur van het blad is Groen, Paars, Rood. Het groeiseizoen is in April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Meelbes (Sorbus aria).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Susan’ [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Magnolia Susan?

De kleur van het blad is Groen, Paars, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van grind, oude wortels, worteldoek, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Beverboom Boomvorm?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Magnolia Susan Beverboom Boomvorm thuis laten leveren?

Je kunt een Beverboom Boomvorm makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en andere essentials zoals set met boompalen en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Magnolia Susan aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie