Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-denudata-fragrant-cloud-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform tref je veel praktische informatie over deze Beverboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. Deze Beverboom is te koop voor prijzen v.a. €44,25.

Naam boomBeverboom (Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’)
Latijnse naamMagnolia denudata Fragrant Cloud
CategorieBeverboom
Vanafprijs€44,25
KleurenGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Beverboom (Magnolia denudata Fragrant Cloud) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Beverboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia denudata Fragrant Cloud kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Treurberk (Betula pendula ‘Youngii’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia denudata Fragrant Cloud (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Beverboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Beverboom Magnolia denudata Fragrant Cloud plant je het beste in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode is het slim om de boom wat extra water te geven.

Beverboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’

De Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia denudata ‘Fragant Cloud’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan volle, geurende, tulpvormige bloemen die een wit en paars van kleur zijn. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia dunudata ‘Fragrant Cloud’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De maximale groeihoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Treurberk (Betula pendula ‘Youngii’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Magnolia denudata Fragrant Cloud?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, grind, stronken, bekabeling enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Beverboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Magnolia denudata Fragrant Cloud Beverboom aan huis laten leveren?

Je kunt de Beverboom eenvoudig laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boompalenset en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia denudata Fragrant Cloud aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele boomverzorger. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van oude wortels, stronken, worteldoek, bekabeling, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie