Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurberk-betula-pendula-youngii-bestellen-bezorgen

Treurberk (Betula pendula ‘Youngii’) online bestellen

De Treurberk (Betula pendula ‘Youngii’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker tref je handige informatie over deze Treurboom. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Geel, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 600 cm. Dit type Treurberk is te koop voor prijzen v.a. €57,75.

Naam boomTreurberk (Betula pendula ‘Youngii’)
Latijnse naamBetula pendula Youngii
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€57,75
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Treurberk (Betula pendula Youngii) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Betula pendula ‘Youngii’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Treurboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Treurberk Betula pendula Youngii online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Rode meidoorn leiboom (Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Betula pendula Youngii (Treurberk) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Treurberk plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, groeiwijze, wortels, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Treurberk Betula pendula Youngii kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Treurberk goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Betula pendula ‘Youngii’

De treurberk (Betula pendula ‘Youngii’) is een bladverliezende treurboom. De treurberk (Betula pendula ‘Youngii’) groeit omhoog en heeft afhangende takken met draadachtige twijgjes. De treurberk heeft gezaagde groene bladeren en een effen witte schors, die bij volgroeide bomen zwarte spleten heeft. Als de treurberk de gewenste hoogte heeft behaald kunt u de kop eruit knippen en zal hij groeien in een paddenstoel vorm. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Hangend, Treurvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Rode meidoorn leiboom (Crataegus laevigata ‘Pauls Scarlet’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormHangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Betula pendula ‘Youngii’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Betula pendula Youngii?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen straatwerk, grind, oude beplanting, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Treurberk?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Betula pendula Youngii Treurberk aan huis laten leveren?

Je kunt een Treurberk lekker makkelijk laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Betula pendula Youngii aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie