Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-struikvorm-magnolia-kobus-bestellen-bezorgen

Beverboom Struikvorm (Magnolia kobus) online bestellen

De Beverboom Struikvorm (Magnolia kobus) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina tonen wij handige informatie over deze Beverboom. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Beverboom Struikvorm is te koop voor prijzen v.a. €23,95.

Naam boomBeverboom Struikvorm (Magnolia kobus)
Latijnse naamMagnolia kobus
CategorieBeverboom
Vanafprijs€23,95
KleurenGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Beverboom Struikvorm (Magnolia kobus) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Magnolia kobus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Beverboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Struikvorm Magnolia kobus kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Esdoorn (Acer negundo).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia kobus (Beverboom Struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Beverboom Struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, wortels, schaduw, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Beverboom Struikvorm Magnolia kobus kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode is het noodzakelijk om extra water te geven.

Beverboom Struikvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Magnolia kobus

De Magnolia kobus is een wat onbekende magnolia met een prachtige bloei, die zeer hoog kan worden. In de praktijk bereikt de plant na 10 jaar een hoogte van zo’n 4 m. De bloeiperiode is in het voorjaar; de plant bloeit dan op kale, donkerbruine takken. Er verschijnen grote, geurende, witte, tulpvormige bloemen. Tijdens of na de bloei verschijnt het donkergroene, stevige blad. De Magnolia kobus is zeer winterhard en bladverliezend. Plant de Magnolia kobus op een zonnige standplaats in een humeuze grond voor een gezonde bloei. Gebruik hierbij Tuinplantengrond. Een sieraad voor de (grotere) tuin! Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Struikvorm. De kleur van het blad is Groen, Wit. De bloeiperiode is April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Esdoorn (Acer negundo).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormStruikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia kobus juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Magnolia kobus?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Het blad bloeit op in April. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder puin, oude wortels, oude beplanting, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beverboom Struikvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Magnolia kobus Beverboom Struikvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Beverboom Struikvorm probleemloos laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia kobus aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame hovenier. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van puin en grind, worteldoek, stronken, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie