Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

esdoorn-acer-negundo-bestellen-bezorgen

Esdoorn (Acer negundo) online bestellen

De Esdoorn (Acer negundo) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze website vind je veel praktische info over deze Acer boom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €42,75.

Naam boomEsdoorn (Acer negundo)
Latijnse naamAcer negundo
CategorieAcer boom
Vanafprijs€42,75
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April

Esdoorn (Acer negundo) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer negundo is een echte eyecatcher. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Acer boom iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Esdoorn Acer negundo online bestellen kan. Of bekijk meer over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Victoria’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo (Esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Esdoorn kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Esdoorn Acer negundo kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Met name in de groeimaanden (Maart, April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden is het slim om wekelijks te sproeien.

Esdoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Acer negundo

De Acer Negundo (Esdoorn) is een snel groeiende, bladverliezende, breed uitgroeiende boom. De Acer Negundo heeft opvallend geveerd blad. Dit geveerde samengestelde blad is een aantrekkelijk kenmerk voor deze Esdoorn. Deze boom bloeit met onopvallende geelgroene bloemen in maart tot april. De mannelijke bloemen ontstaan in bundels, de vrouwelijke bloemen in trossen. De typische vruchten van deze Esdoorn hebben gelige vruchtvleugels welke in een vrij scherpe hoek naar elkaar toe gekromd staan. Deze Esdoorn (Acer Negundo) is volledig winterhard. Gebruik Tuinplantengrond en boompalen bij het aanplanten. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. De kleur van het blad is Geel, Groen. De bloeiperiode is Maart, April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Niet vergeten: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Victoria’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer negundo april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Acer negundo?

De kleur van het blad is Geel, Groen. De bloeitijd is Maart, April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen puin, worteldoek, stronken, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Esdoorn?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Kan ik de Acer negundo Esdoorn aan huis laten leveren?

Je kunt een Esdoorn probleemloos thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor en potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer negundo aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, bekabeling, stronken, puin en grind, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie