Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-struikvorm-magnolia-liliiflora-nigra-bestellen-bezorgen

Beverboom Struikvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’) online bestellen

De Beverboom Struikvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal bekijk je veel praktische info over deze Beverboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Groen, Rood, Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April. De maximale hoogte is ongeveer 300 cm. Deze Beverboom Struikvorm kan jij online kopen vanaf €22,50.

Naam boomBeverboom Struikvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’)
Latijnse naamMagnolia liliiflora Nigra
CategorieBeverboom
Vanafprijs€22,50
KleurenGroen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Beverboom Struikvorm (Magnolia liliiflora Nigra) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Magnolia liliiflora ‘Nigra’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Beverboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Struikvorm Magnolia liliiflora Nigra online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Streepjesbast esdoorn struik (Acer davidii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia liliiflora Nigra (Beverboom Struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Beverboom Struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Beverboom Struikvorm Magnolia liliiflora Nigra kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Beverboom Struikvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Magnolia liliiflora ‘Nigra’

De Magnolia liliiflora ‘Nigra’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goede opvuller is in een grote tuin. Een volwassen examplaar is meestal een klein, meerstammig boompje. De Magnolia liliiflora ‘Nigra’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan volle, geurende, paarsroze bloemen. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia liliiflora ‘Nigra’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Struikvorm. De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. De bloeiperiode is April. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Streepjesbast esdoorn struik (Acer davidii).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormStruikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia liliiflora ‘Nigra’ juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Magnolia liliiflora Nigra?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. De boom groeit in April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, oude wortels, worteldoek, straatwerk enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Beverboom Struikvorm?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Magnolia liliiflora Nigra Beverboom Struikvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Beverboom Struikvorm makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en andere benodigdheden zoals binddraad en bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia liliiflora Nigra aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele boomspecialist. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie