Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

streepjesbast-esdoorn-struik-acer-davidii-bestellen-bezorgen

Streepjesbast esdoorn struik (Acer davidii) online bestellen

De Streepjesbast esdoorn struik (Acer davidii) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je veel praktische informatie over deze Acer boom. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Geel. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 800 cm. Deze Streepjesbast esdoorn struik is al te bestellen vanaf €16,50.

Naam boomStreepjesbast esdoorn struik (Acer davidii)
Latijnse naamAcer davidii
CategorieAcer boom
Vanafprijs€16,50
KleurGeel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Streepjesbast esdoorn struik (Acer davidii) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Acer davidii is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Acer boom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Streepjesbast esdoorn struik Acer davidii online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Minor Black’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer davidii (Streepjesbast esdoorn struik) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Streepjesbast esdoorn struik kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Streepjesbast esdoorn struik Acer davidii is aan te planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Met name in de groeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden is het slim om wat aanvullend water bij te geven.

Streepjesbast esdoorn struik goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Acer davidii

De Acer davidii is eigenlijk een loofboom, die tot wel 15 meter hoog kan worden. Hij wordt echter meestal onder de sierheesters gerekend, omdat de groei zo langzaam verloopt dat hij in de praktijk 5 jaar na aankoop slechts 2 meter hoog is. De bast is het meest opvallend aan deze boom. Deze is namelijk mooi grijswit gestreept. Ook de oudere takken krijgen na verloop van tijd deze kleur. De jonge takken zijn eerst opvallend donkerpurperrood. Het blad is ovaal en glanzend donkergroen, maar verkleurt in de herfstperiode naar geel of oranje. Na de herfst valt het blad af. De bloeitijd is van april tot mei. Er verschijnen dan langwerpige trossen geelwitte bloemetjes tussen de bladeren. Deze plant is zeer winterhard en zal dus de gemiddelde Nederlandse winter gemakkelijk doorstaan. De plant doet het in principe op elke grond die niet te droog is en goeddoorlatend is. Ook een zure standplaats is geen probleem voor de Acer davidii. De Acer davidii komt het best tot zijn recht als deze solitair geplaatst wordt in grote tuinen of parken. Zorg dat de plant voldoende ruimte heeft om zich te ontwikkelen. De plant vereist geen intensieve verzorging. Bij het poten is het aan te raden om aanplantgrond te gebruiken. Als u de boom ook voorziet van wat turf, zal de herfstkleur nog uitbundiger zijn. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel. De bloeitijd is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Tip: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Minor Black’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Acer davidii juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Acer davidii?

De boom heeft verschillende kleuren Geel. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, bekabeling, oude beplanting, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Streepjesbast esdoorn struik?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Acer davidii Streepjesbast esdoorn struik aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Streepjesbast esdoorn struik gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Acer davidii aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde hovenier. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, straatwerk, oude wortels, stronken, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie