Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blaasspirea-op-stam-physocarpus-opulifolius-lady-in-red-bestellen-bezorgen

Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´) online bestellen

De Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl tref je veel info en tips voor deze Blaasspirea. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: roze, wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. Deze Blaasspirea op stam is al te koop voor €58,50.

Naam boomBlaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´)
Latijnse naamPhysocarpus opulifolius Lady in Red
CategorieBlaasspirea
Vanafprijs€58,50
Kleurroze, wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius Lady in Red) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Blaasspirea iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Blaasspirea op stam Physocarpus opulifolius Lady in Red kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Conference’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Physocarpus opulifolius Lady in Red (Blaasspirea op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blaasspirea op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, schaduw, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Blaasspirea op stam Physocarpus opulifolius Lady in Red kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Met name in de groeimaanden (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Blaasspirea op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´

De Physocarpus opulifolius ‘Lady in Red’ op stam is beter bekend als een Blaasspirea op stam en is in iedere tuin een blikvanger vanwege zijn prachtige paarsrode blad. De crèmeroze schermbloemen van de Blaasspirea / Sneeuwbalspirea op stam hebben iets weg van een vlier en contrasteren mooi met het gekleurde blad. Ook geuren deze bloemen heerlijk en trekken veel bijen, vlinders en andere insecten aan. De Physocarpus opulifolius ‘Lady in Red’ is erg sterk. Bij het planten van de Blaasspirea op stam is het goed Aanplantgrond en boompalen gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. De kleur van het blad is roze, wit. De groeiperiode is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Blaasspirea is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Conference’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´ juni 2024
Wat is de kleur van de Physocarpus opulifolius Lady in Red?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren roze, wit. Het blad bloeit op in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, worteldoek, oude beplanting, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Blaasspirea op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Physocarpus opulifolius Lady in Red Blaasspirea op stam bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Blaasspirea op stam eenvoudig laten leveren aan huis. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals een boompalenset of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Physocarpus opulifolius Lady in Red aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende boomspecialist. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, worteldoek, bekabeling, stronken, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie