Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Leipeerboom (Pyrus communis ‘Conference’)

leipeerboom-pyrus-communis-conference-bestellen-bezorgen

Leipeerboom (Pyrus communis ‘Conference’) online bestellen

De Leipeerboom (Pyrus communis ‘Conference’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Leifruitboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 400 cm. Deze Leipeerboom kan je al laten bezorgen vanaf €48,75.

Naam boomLeipeerboom (Pyrus communis ‘Conference’)
Latijnse naamPyrus communis Conference
CategorieLeifruitboom
Vanafprijs€48,75
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Leipeerboom (Pyrus communis Conference) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Pyrus communis ‘Conference’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Leifruitboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Leipeerboom Pyrus communis Conference online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Greencats’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Conference (Leipeerboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Leipeerboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  De Leipeerboom Pyrus communis Conference kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Leipeerboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Pyrus communis ‘Conference’

Leipeerboom is een goeie aanwinst in uw tuin. De Pyrus communis ‘Conference’ is een sappige, zeer goede handpeer. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: in de winter of net na de bloei. Knip verticale takken (zgn. loten) weg. In de beginjaren is horizontaal buigen van vruchtdragende takken noodzakelijk. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Consumptie: Handperen eet u, nadat u het steeltje verwijderd heeft, met schil en al op. Uiteraard kunt u naar eigen smaak de peer ook geschild of in stukjes nuttigen. Geschilde peren kleuren wel snel bruin. Om dit te voorkomen kunt u ze met wat citroensap besprenkelen. Peren worden meestal uit de hand gegeten, maar ook op de boterham smaken ze prima. Verder worden peren veel verwerkt in nagerechten. Wat zou u denken van peren uit de oven met chocoladesaus? Daarnaast kunt u peren verwerken tot jam, sap, compote, chutney en stroop. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Leivorm. De kleur van het blad is Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Greencats’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Conference’ [maandjaar]
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus communis Conference?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin, worteldoek, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de juiste standplaats voor de Leipeerboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let ook goed op de schutting: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Pyrus communis Conference Leipeerboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Leipeerboom snel en voordelig tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je diverse soorten groottes en extra’s zoals set met boompalen en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Conference aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van oude wortels, bekabeling, worteldoek, stronken, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie