Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blaasspirea-bestellen-bezorgen

Blaasspirea online bestellen

De Blaasspirea online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina vind je informatie en eigenschappen van deze Blaasspirea. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: roze, wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 250 cm. Dit type Blaasspirea is al te koop voor €58,50.

Naam boomBlaasspirea
Latijnse naamPhysocarpus
Verkoopprijs v.a.€58,50
Kleurenroze, wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Blaasspirea (Physocarpus) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Physocarpus is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Blaasspirea een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Blaasspirea Physocarpus kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Beverboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Physocarpus (Blaasspirea) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blaasspirea plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Blaasspirea Physocarpus kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het essentieel om de kluit nat te houden. Met name in de groeiperiode (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode is het een goed idee om wat aanvullend water bij te geven.

Blaasspirea goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten PhysocarpusBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Physocarpus Blaasspirea bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Blaasspirea makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals binddraad of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Physocarpus aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, puin en grind, stronken, straatwerk, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie