Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-blue-mountain-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens ‘Blue mountain’) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens ‘Blue mountain’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl lees je informatie en eigenschappen van deze Blauwspar. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 350 cm. Dit type Blauwspar kan je al laten bezorgen vanaf €74,95.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens ‘Blue mountain’)
Latijnse naamPicea pungens Blue mountain
CategorieBlauwspar
Vanafprijs€74,95
KleurenBlauw, Bruin
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Blauwspar (Picea pungens Blue mountain) thuis bezorgen (april 2024)

De Picea pungens ‘Blue mountain’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Blauwspar het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens Blue mountain kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Olijfboom op stam (Olea europaea).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens Blue mountain (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blauwspar plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, wortels, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Blauwspar Picea pungens Blue mountain is aan te planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de bloeimaanden (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Blauwspar goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Picea pungens ‘Blue mountain’

De Picea pungens ‘Blue mountain’ is een kegelvormige Spar met opgaande groei. De ‘Blue mountain’ kan 350cm hoog worden. De naalden kleuren grijs en blauw. De ‘Blue Mountain’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Blue mountain’ komt het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed in groepen in de border.De Picea pungens ‘Blue mountain’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 350 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Bruin. De groeiperiode is Mei, Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Olijfboom op stam (Olea europaea).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea pungens ‘Blue mountain’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Picea pungens Blue mountain?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Bruin. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, bekabeling, grind, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de beste standplaats voor de Blauwspar?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Picea pungens Blue mountain Blauwspar thuis laten bezorgen?

Je kunt de Blauwspar snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken of mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Picea pungens Blue mountain aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren boomspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie