Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-koster-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens ‘Koster’) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens ‘Koster’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina check je handige info over deze Blauwspar. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Blauw. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 800 cm. Dit type Blauwspar kan jij online kopen vanaf €179,95.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens ‘Koster’)
Latijnse naamPicea pungens Koster
CategorieBlauwspar
Prijsindicatie€179,95
KleurenBlauw
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Blauwspar (Picea pungens Koster) thuis bezorgen (april 2024)

De Picea pungens ‘Koster’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Blauwspar zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens Koster online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Pijnboom (Pinus wallichiana ‘Densa Hill’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens Koster (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Blauwspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als wortels, tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Blauwspar Picea pungens Koster plant je het beste in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Blauwspar goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Picea pungens ‘Koster’

De Picea pungens ‘Koster’ is een Blauwpar met opgaande, onregelmatige groei. De ‘Koster’ kan 800cm hoog worden. De scherpe, stevige naalden kleuren zilverblauw en zilvergrijs. De ‘Koster’ draagt cilindrische, lichtbruine kegels. De ‘Koster’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Koster’ komt het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed in groepen.De Picea pungens ‘Koster’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Pyramide. De kleur van het blad is Blauw. De bloeiperiode is Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Pijnboom (Pinus wallichiana ‘Densa Hill’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormPyramide
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea pungens ‘Koster’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Picea pungens Koster?

De bladkleur is Blauw. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet vrij zijn van bekabeling, straatwerk, oude wortels, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Blauwspar?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Picea pungens Koster Blauwspar bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Blauwspar probleemloos thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Picea pungens Koster aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomverzorger. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, puin en grind, worteldoek, straatwerk, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie