Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pijnboom-pinus-wallichiana-densa-hill-bestellen-bezorgen

Pijnboom (Pinus wallichiana ‘Densa Hill’) online bestellen

De Pijnboom (Pinus wallichiana ‘Densa Hill’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je uitgebreide informatie over deze Pinus. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Bruin, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 700 cm. Dit type Pijnboom is al te koop voor €83,95.

Naam boomPijnboom (Pinus wallichiana ‘Densa Hill’)
Latijnse naamPinus wallichiana Densa Hill
CategoriePinus
Prijsindicatie€83,95
KleurBlauw, Bruin, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Pijnboom (Pinus wallichiana Densa Hill) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Pinus wallichiana ‘Densa Hill’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Pinus een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Pijnboom Pinus wallichiana Densa Hill kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Perenboom (Pyrus communis ‘Ksenia’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus wallichiana Densa Hill (Pijnboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Pijnboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Pijnboom Pinus wallichiana Densa Hill is aan te planten in Alle, Normale grond, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Pijnboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Pinus wallichiana ‘Densa Hill’

De Pinus wallichiana ‘Densa Hill’ is een conifeer met kegelvormige groei. De ‘Densea Hill’ kan 700cm hoog worden. De lange, hangende, blauwgroene naalden staan in bundels van vijf op de takken. De effen schors verkleurt van grijsgroen naar donkergrijs. De ‘Densea Hill’ draagt bruine, cilindrische kegels. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Densea Hill’ komt het beste tot zijn recht als solitair of in groepen in de border.De Pinus wallichiana ‘Densea Hill’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 700 cm. De groeiwijze is Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Bruin, Groen. Deze boom bloeit met name in Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Pinus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Perenboom (Pyrus communis ‘Ksenia’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus wallichiana ‘Densa Hill’ juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Pinus wallichiana Densa Hill?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Bruin, Groen. Het blad bloeit op in Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van worteldoek, straatwerk, stronken, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Pijnboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Pinus wallichiana Densa Hill Pijnboom thuis laten leveren?

Jij kan een Pijnboom snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals binddraad en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Pinus wallichiana Densa Hill aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren hovenier. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, stronken, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie