Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-oldenburg-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens ‘Oldenburg’) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens ‘Oldenburg’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website bieden wij veel nuttige info over deze Blauwspar. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Blauw. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. Dit type Blauwspar kan je al laten bezorgen vanaf €62,95.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens ‘Oldenburg’)
Latijnse naamPicea pungens Oldenburg
CategorieBlauwspar
Verkoopprijs v.a.€62,95
KleurenBlauw
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Blauwspar (Picea pungens Oldenburg) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Picea pungens ‘Oldenburg’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduw, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Blauwspar zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens Oldenburg online bestellen kan. Of bekijk alles over de Bolplataan (Platanus acerifolia ‘Alphens Globe’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens Oldenburg (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blauwspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Blauwspar Picea pungens Oldenburg kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Met name in de bloeiperiode (Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Blauwspar goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Picea pungens ‘Oldenburg’

De Picea pungens ‘Oldenburg’ is een kegelvormige Blauwpar met brede, opgaande groei. De ‘Oldenburg’ kan 350cm hoog worden. De stevige naalden kleuren staalblauw tot blauwgrijs. De ‘Oldenburg’ draagt cilindrische, lichtbruine kegels. De ‘Oldenburg’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Oldenburg’ komt het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed in groepen.De Picea pungens ‘Oldenburg’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw. Het groeiseizoen is in Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Bolplataan (Platanus acerifolia ‘Alphens Globe’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea pungens ‘Oldenburg’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Picea pungens Oldenburg?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw. De boom groeit in Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, stronken, bekabeling, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de beste standplaats voor de Blauwspar?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Picea pungens Oldenburg Blauwspar in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Blauwspar makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals een boomband en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Picea pungens Oldenburg aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren bomenspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, worteldoek, stronken, oude wortels, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie