Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

groene-treurbeuk-op-stam-fagus-sylvatica-pendula-bestellen-bezorgen

Groene treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Pendula’) online bestellen

De Groene treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Pendula’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl check je veel info en tips voor deze Bolbomen. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Groene treurbeuk op stam is al te koop voor €206,25.

Naam boomGroene treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Pendula’)
Latijnse naamFagus sylvatica Pendula
CategorieBolbomen
Prijsindicatie€206,25
KleurGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw
BloeiperiodeMei

Groene treurbeuk op stam (Fagus sylvatica Pendula) bezorgen aan huis (april 2024)

De Fagus sylvatica ‘Pendula’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Bolbomen zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Groene treurbeuk op stam Fagus sylvatica Pendula kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Hayward’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica Pendula (Groene treurbeuk op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Groene treurbeuk op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan wortels, schaduw, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Groene treurbeuk op stam Fagus sylvatica Pendula kunt u aanplanten in Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de groeiperiode (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Groene treurbeuk op stam goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Fagus sylvatica ‘Pendula’

De Fagus Sylvatica ‘Pendula’ is een prachtige, groene treurbeuk op stam welke is geënt. Dit betekend dat de stam niet of nauwelijks meer zal groeien. De Fagus Sylvatica ‘Pendula’ is een bladhoudende boom waarbij het dode blad aan de takken blijft hangen en wat eraf valt als het nieuwe blad zich in het voorjaar laat zien. De hoogte van de Fagus Sylvatica ‘Pendula’ wordt ongeveer 250cm. Het beste kunt u deze groene treurbeuk op stam tussen december en maart (het mag niet vriezen en geen volle zon) in vorm snoeien. Opgaande of kruisende takken kunt u terugsnoeien en dode takken kunt u verwijderen. Aanplanten met speciale Beuken- en Hagengrond en boompalen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Hangend, Treurvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen. Deze boom bloeit met name in Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Belangrijk detail: deze Bolbomen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Hayward’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormHangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica ‘Pendula’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Fagus sylvatica Pendula?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. De bladeren komen tot bloei in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, worteldoek, oude wortels, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Groene treurbeuk op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Fagus sylvatica Pendula Groene treurbeuk op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Groene treurbeuk op stam moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Fagus sylvatica Pendula aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde tuinman. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen puin en grind, bekabeling, stronken, oude wortels, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie