Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

katsuraboom-op-stam-cercidiphyllum-japonicum-pendulum-bestellen-bezorgen

Katsuraboom op stam (Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’) online bestellen

De Katsuraboom op stam (Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je informatie en eigenschappen van deze Bomen op stam. Of bestel direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 350 cm. Deze Katsuraboom op stam is al te koop voor €112,50.

Naam boomKatsuraboom op stam (Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’)
Latijnse naamCercidiphyllum japonicum Pendulum
CategorieBomen op stam
Prijsindicatie€112,50
KleurenGroen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April

Katsuraboom op stam (Cercidiphyllum japonicum Pendulum) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Bomen op stam een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Katsuraboom op stam Cercidiphyllum japonicum Pendulum kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Braeburn’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cercidiphyllum japonicum Pendulum (Katsuraboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Katsuraboom op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Katsuraboom op stam Cercidiphyllum japonicum Pendulum kan aangeplant worden in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Maart, April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Katsuraboom op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’

Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’ (Katsuraboom of hartjesboom op stam) is een snelgroeiende boom met een brede treurvorm. Het ronde blad begint in een purperrode kleur waarna het in de zomer groen is en in de herfst geelrood. De Katsuraboom op stam bloeit in het voorjaar met onopvallende rode bloemetjes. In het najaar ruikt het blad van de Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’ kaneelachtig. De boom staat het liefst op een vochtige plek in de zon of halfschaduw. Bij het aanplanten kunt u het beste Aanplantgrond en Boompalen gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 350 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Treurvorm. De kleur van het blad is Groen, Rood. Het groeiseizoen is in Maart, April. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond. Tip: deze Bomen op stam is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Braeburn’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormAfhangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cercidiphyllum japonicum ‘Pendulum’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Cercidiphyllum japonicum Pendulum?

De kleur van het blad is Groen, Rood. De bloeitijd is Maart, April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, stronken, oude beplanting, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond.

Welke standplaats kiezen voor de Katsuraboom op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Kan ik de Cercidiphyllum japonicum Pendulum Katsuraboom op stam bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Katsuraboom op stam makkelijk en snel laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken of mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Cercidiphyllum japonicum Pendulum aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare hovenier. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie