Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bomen op stam-bestellen-bezorgen

Boom op stam online bestellen

De Boom op stam eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker lees je veel praktische informatie over deze Boom op stam. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Oktober, November. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Boom op stam kan jij online kopen vanaf €142,50.

Naam boomBoom op stam
Latijnse naamBomen op stam
Prijsindicatie€142,50
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenOktober, November

Boom op stam (Bomen op stam) laten bezorgen in de tuin (december 2023)

De Bomen op stam geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Boom op stam iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Boom op stam Bomen op stam online kopen kan. Of bekijk meer over de Bolbomen.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Bomen op stam (Boom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Boom op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Een Boom op stam Bomen op stam kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het essentieel om genoeg water te geven. Vooral in het groeiseizoen (Oktober, November). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Boom op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Bomen op stamBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Bomen op stam Boom op stam aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Boom op stam moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Bomen op stam aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende boomverzorger. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, bekabeling, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie