Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-braeburn-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Braeburn’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Braeburn’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Appelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Appelboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Braeburn’)
Latijnse naamMalus domestica Braeburn
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€17,50
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Braeburn) thuis bezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ‘Braeburn’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Appelboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Braeburn online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Beverboom (Magnolia ‘Goldstar’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Braeburn (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Appelboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan bewatering, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Appelboom Malus domestica Braeburn kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het van levensbelang om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Appelboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Malus domestica ‘Braeburn’

De Malus domestica ‘Braeburn’ is een appelboom met witte bloemen in april-juni. Malus domestica ‘Braeburn’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving kan Elstar, Golden Delicious of Topaz. De vrucht van deze appelboom heeft een sappige, knappend zacht zurige smaak. De appels zijn eetbaar vanaf half oktober. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. dit snoeien kan worden gedaan in de wintermaanden of rond 1 juli. Het is een mooie groen gele/appel met een dieprode kleur die te gebruiken is als handappel of bewaarappel. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Beverboom (Magnolia ‘Goldstar’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Braeburn’ mei 2023
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Braeburn?

De bladkleur is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, worteldoek, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Malus domestica Braeburn Appelboom aan huis laten leveren?

Je kunt deze Appelboom moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Malus domestica Braeburn aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomverzorger. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie