Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zwarte-vlier-op-stam-sambucus-nigra-black-lace-bestellen-bezorgen

Zwarte vlier op stam (Sambucus nigra ´Black Lace´) online bestellen

De Zwarte vlier op stam (Sambucus nigra ´Black Lace´) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker tonen wij veel praktische informatie over deze Bomen op stam. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn roze, wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Zwarte vlier op stam is al te koop voor €58,50.

Naam boomZwarte vlier op stam (Sambucus nigra ´Black Lace´)
Latijnse naamSambucus nigra Black Lace
CategorieBomen op stam
Prijsindicatie€58,50
Kleurroze, wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Zwarte vlier op stam (Sambucus nigra Black Lace) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Sambucus nigra ´Black Lace´ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduw, zorgen voor zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Bomen op stam iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zwarte vlier op stam Sambucus nigra Black Lace kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Dikke oude appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Rode Boskoop’ ).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sambucus nigra Black Lace (Zwarte vlier op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Zwarte vlier op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, groeiwijze, wortels.

 4. De aanplanting

  Een Zwarte vlier op stam Sambucus nigra Black Lace kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Zwarte vlier op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Sambucus nigra ´Black Lace´

De Sambucus nigra ‘Black Lace’ deze Zwarte Vlier op stam heeft stevige, kurkachtige takken, waaraan bijna zwart bijzonder diep ingesneden blad zit. In de vroege zomer bloeit de Sambucus nigra ‘Black Lace’ met prachtige roze-witte bloemschermen. Een prachtige combinatie tegen het donkere, diep ingesneden blad! Na de bloei verschijnen er grote trossen zwart-paarse bessen. De bessen zijn zeer geliefd bij vogels, maar kunnen ook verwerkt worden tot bijvoorbeeld sap en wijn (Vlierbessenwijn). Ook de bloesem van deze Zwarte Vlier is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld thee of siroop. De Sambucus nigra ‘Black Lace’ verlangt een standplaats in de zon. Deze bladverliezende Zwarte Vlier op stam staat graag in humusrijke, vochthoudende grond. Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond en boompalen. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze is Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk roze, wit. De groeiperiode is April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende. Belangrijk: deze Bomen op stam is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Dikke oude appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Rode Boskoop’ ).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sambucus nigra ´Black Lace´ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Sambucus nigra Black Lace?

De bladkleur is roze, wit. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, bekabeling, straatwerk, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Zwarte vlier op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Sambucus nigra Black Lace Zwarte vlier op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Zwarte vlier op stam snel en voordelig laten leveren aan huis. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Sambucus nigra Black Lace aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende tuinman. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, straatwerk, puin en grind, stronken, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie