Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-oude-appelboom-karakterstruik-malus-domestica-rode-boskoop-bestellen-bezorgen

Dikke oude appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Rode Boskoop’ ) online bestellen

De Dikke oude appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Rode Boskoop’ ) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij veel nuttige informatie over deze Appelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Dikke oude appelboom karakterstruik kan jij online kopen vanaf €374,95.

Naam boomDikke oude appelboom karakterstruik (Malus domestica ‘Rode Boskoop’ )
Latijnse naamMalus domestica Rode Boskoop
CategorieAppelboom
Vanafprijs€374,95
KleurenGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dikke oude appelboom karakterstruik (Malus domestica Rode Boskoop) thuis bezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Rode Boskoop’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Appelboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke oude appelboom karakterstruik Malus domestica Rode Boskoop online kan kopen. Of bekijk meer over de Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Rode Boskoop (Dikke oude appelboom karakterstruik) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Dikke oude appelboom karakterstruik plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Dikke oude appelboom karakterstruik Malus domestica Rode Boskoop kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Dikke oude appelboom karakterstruik goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Malus domestica ‘Rode Boskoop’

De oude karakterstieke appelboom Malus domestica ‘Rode Boskoop’ is een appelboom die bloeit met witte- roze bloemen in het voorjaar. De Malus domestica ‘Rode Boskoop’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving kunt u het beste een Benoni, Discovery of James Grieve gebruiken. De groen- rode vrucht van deze appelboom is plukrijp vanaf september en heeft een frisse zoet zure smaak. De appels van de Malus domestica ‘Rode Boskoop’ kunnen worden gebruikt als handappel maar zijn ook goed te gebruiken voor appeltaarten, appelmoes en compote. Het snoeien van deze appelboom kan van december tot maart maar zorg dan wel voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Rode Boskoop’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Malus domestica Rode Boskoop?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van oude beplanting, stronken, grind, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Dikke oude appelboom karakterstruik?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Rode Boskoop Dikke oude appelboom karakterstruik in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Dikke oude appelboom karakterstruik gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boompalen en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Rode Boskoop aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie