Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

braam-rubus-fruticosus-thornfree-bestellen-bezorgen

Braam (Rubus fruticosus Thornfree) online bestellen

De Braam (Rubus fruticosus Thornfree) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal bieden wij veel praktische informatie over deze Bramenstruik. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Wit, Zwart. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 200 cm. Deze Braam is te koop voor prijzen v.a. €7,95.

Naam boomBraam (Rubus fruticosus Thornfree)
Latijnse naamRubus fruticosus Thornfree
CategorieBramenstruik
Verkoopprijs v.a.€7,95
KleurenGroen, Rood, Wit, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Braam (Rubus fruticosus Thornfree) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Rubus fruticosus Thornfree geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Bramenstruik het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Braam Rubus fruticosus Thornfree online kan kopen. Of bekijk meer over de Sierappel op stam (Malus ‘Royalty’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus fruticosus Thornfree (Braam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Braam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, groeiwijze, bewatering, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Braam Rubus fruticosus Thornfree is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Vooral in de groeimaanden (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Braam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Rubus fruticosus Thornfree

De Rubus fruticosus Thornfree is een bladverliezende braam bloeit in mei/juni met kleine witte bloemen. De zwarte vruchten zijn vanaf augustus tot aan de vorst rijp om te plukken. Hij houdt van een zonnige standplaats. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten er aan zullen komen. U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of klimrek. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 200 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De kleur van het blad is Groen, Rood, Wit, Zwart. Deze boom bloeit met name in Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Bramenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Sierappel op stam (Malus ‘Royalty’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus fruticosus Thornfree april 2024
Wat is de kleur van de Rubus fruticosus Thornfree?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Wit, Zwart. De bloeitijd is Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, puin, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Braam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Rubus fruticosus Thornfree Braam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Braam moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je diverse soorten groottes en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken of mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Rubus fruticosus Thornfree aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren boomexpert. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van bekabeling, puin en grind, oude wortels, worteldoek, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie