Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Sierappel op stam (Malus ‘Royalty’)

sierappel-op-stam-malus-royalty-bestellen-bezorgen

Sierappel op stam (Malus ‘Royalty’) online bestellen

De Sierappel op stam (Malus ‘Royalty’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal lees je uitgebreide informatie over deze Appelboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. De uiteindelijke hoogte is circa 100 cm. Deze Sierappel op stam is te koop voor prijzen v.a. €55,50.

Naam boomSierappel op stam (Malus ‘Royalty’)
Latijnse naamMalus Royalty
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€55,50
KleurenRoze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Sierappel op stam (Malus Royalty) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Malus ‘Royalty’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Appelboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel op stam Malus Royalty online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Susan’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Royalty (Sierappel op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sierappel op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan tegelwerk, snoeiwerk, wortels, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Sierappel op stam Malus Royalty kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden is het verstandig om wekelijks te sproeien.

Sierappel op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Belangrijke informatie over de Malus ‘Royalty’

Malus ‘Royalty’ deze sierappel op stam heeft eerst donkergroen blad, waarna het prachtig donkerpaars kleurt. In april bloeit hij met dieprode bloesem. In het najaar komen er veel donkerrode appeltjes aan de Malus ‘Royalty’, deze blijven de hele winter hangen. Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond en boompalen. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 100 cm. De groeiwijze is Bolvormig, Opgaand. De kleur van het blad is Roze. De bloeiperiode is April. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Susan’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormBolvormig, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Malus ‘Royalty’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Malus Royalty?

De boom heeft verschillende kleuren Roze. Het blad bloeit op in April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, grind, oude wortels, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Sierappel op stam?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Malus Royalty Sierappel op stam thuis laten leveren?

Jij kan de Sierappel op stam probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boompalenset of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Malus Royalty aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele boomexpert. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude wortels, stronken, bekabeling, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie