Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kleurende bomen-bestellen-bezorgen

Kleurende boom online bestellen

De Kleurende boom goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal vind je handige informatie over deze Kleurende boom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Kleurende boom is te koop voor prijzen v.a. €235,95.

Naam boomKleurende boom
Latijnse naamKleurende bomen
Verkoopprijs v.a.€235,95
KleurenGroen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Kleurende boom (Kleurende bomen) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Kleurende bomen is een echte eyecatcher. Bomen leveren koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Kleurende boom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Kleurende boom Kleurende bomen kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Kiwiplant.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Kleurende bomen (Kleurende boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kleurende boom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Kleurende boom Kleurende bomen is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeimaanden (Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Kleurende boom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Kleurende bomenBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Kleurende bomen Kleurende boom thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Kleurende boom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Kleurende bomen aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude wortels, stronken, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie