Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

frambraam-rubus-loganberry-bestellen-bezorgen

Frambraam (Rubus ‘Loganberry’) online bestellen

De Frambraam (Rubus ‘Loganberry’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal check je veel praktische informatie over deze Bramenstruik. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Groen, Rood, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 200 cm. Deze Frambraam kan jij online kopen vanaf €8,25.

Naam boomFrambraam (Rubus ‘Loganberry’)
Latijnse naamRubus Loganberry
CategorieBramenstruik
Verkoopprijs v.a.€8,25
KleurenGroen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Frambraam (Rubus Loganberry) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Rubus ‘Loganberry’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Bramenstruik het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Frambraam Rubus Loganberry online bestellen kan. Of bekijk meer over de Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Den Ouden’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus Loganberry (Frambraam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Frambraam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, bewatering, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Frambraam Rubus Loganberry kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode wordt aangeraden om extra water te geven.

Frambraam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Rubus ‘Loganberry’

De Rubus ‘Loganberry’ draagt de bijzondere naam Loganbes of Braamboos. Het is een zgn. kruising tussen een braam en een framboos. Deze plant bloeit tussen mei en juli met witte bloemen. Na de bloei ontstaan er stevige, zoete, rode braambessen of loganbessen. Deze kleuren in het eind van de zomer/begin van de herfst zwart en kunnen dan geplukt worden. De soort is goed winterhard. Uiteindelijk zal de gemiddelde hoogte ongeveer 1,5 m bedragen. Voor een gezonde groei en bloei is het belangrijk om de Braamboos een zonnige standplaats te geven in goed doorlaatbare grond. In het voorjaar mag de plant teruggesnoeid worden om de bloei te stimuleren. Gebruik bij voorkeur Tuinplantengrond of Bio Moestuingrond bij het aanplanten. De maximale groeihoogte is ongeveer 200 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Wit. De bloeitijd is Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Belangrijk: deze Bramenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Den Ouden’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus ‘Loganberry’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Rubus Loganberry?

De bladkleur is Groen, Rood, Wit. De boom groeit in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, puin, straatwerk, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Frambraam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Rubus Loganberry Frambraam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Frambraam lekker makkelijk thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Rubus Loganberry aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare hovenier. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek moet vrij zijn van bekabeling, straatwerk, worteldoek, oude wortels, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie