Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboom-op-stam-amelanchier-lamarckii-bestellen-bezorgen

Krentenboom op stam (Amelanchier lamarckii) online bestellen

De Krentenboom op stam (Amelanchier lamarckii) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl lees je informatie en eigenschappen van deze Krentenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Paars, Wit, Zwart. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 450 cm. Dit type Krentenboom op stam is te koop voor prijzen v.a. €67,50.

Naam boomKrentenboom op stam (Amelanchier lamarckii)
Latijnse naamAmelanchier lamarckii
CategorieKrentenboom
Prijsindicatie€67,50
KleurenGroen, Paars, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Krentenboom op stam (Amelanchier lamarckii) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Amelanchier lamarckii geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Krentenboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboom op stam Amelanchier lamarckii kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Perzikboom (Prunus persica ‘Charles Ingouf’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier lamarckii (Krentenboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Krentenboom op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, bewatering, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Krentenboom op stam Amelanchier lamarckii kan men aanplanten in Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Krentenboom op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Amelanchier lamarckii

De Amelanchier Lamarckii (Krentenboom op stam) is een prachtige boom met donkergroen blad dat in de herfst bijzonder mooi oranje-rood verkleurd. In het voorjaar geeft de Amelanchier Lamarckii (Krentenboom op stam) een prachtige bloei van witte bloemen daarna verschijnen er in de zomer de eetbare vruchten die paars-zwart kleuren als ze rijp zijn. De Krentenboom op stam is een zeer winterharde boom die op jonge leeftijd goed gesnoeit moet worden om een mooi gevormde kroon te verkrijgen. De boom staat het liefst op een lichtvochtige zand- of zurige grond. De Amelanchier Lamarckii kunt u het beste snoeien na de bloei. Gebruik Aanplantgrond en Tuinturf bij het aanplanten en plaats deze boom met boompalen. De maximale groeihoogte is ongeveer 450 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand, Smal. De kleur van het blad is Groen, Paars, Wit, Zwart. De bloeitijd is April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Krentenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Perzikboom (Prunus persica ‘Charles Ingouf’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormOpgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Normale grond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Amelanchier lamarckii april 2024
Wat zijn de kleuren van de Amelanchier lamarckii?

De kleur van het blad is Groen, Paars, Wit, Zwart. Het blad bloeit op in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van oude beplanting, bekabeling, grind, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Krentenboom op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Amelanchier lamarckii Krentenboom op stam aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Krentenboom op stam lekker makkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals een boomband of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Amelanchier lamarckii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele boomexpert. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, bekabeling, oude wortels, worteldoek, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie