Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bosnische-den-pinus-heldreichii-den-ouden-bestellen-bezorgen

Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Den Ouden’) online bestellen

De Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Den Ouden’) online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website tref je veel info en tips voor deze Naaldboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April tot Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 100 cm. Dit type Bosnische den kan je al laten bezorgen vanaf €37,50.

Naam boomBosnische den (Pinus heldreichii ‘Den Ouden’)
Latijnse naamPinus heldreichii Den Ouden
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€37,50
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Juni

Bosnische den (Pinus heldreichii Den Ouden) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Pinus heldreichii ‘Den Ouden’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Bosnische den Pinus heldreichii Den Ouden online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Beverboom (Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus heldreichii Den Ouden (Bosnische den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Bosnische den kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, bewatering, tegelwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Een Bosnische den Pinus heldreichii Den Ouden plant je het beste in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (April tot Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Bosnische den goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Pinus heldreichii ‘Den Ouden’

De Pinus heldreichii ‘Den Ouden’ is een traag groeiende dwergconifeer die groeit in compacte kegelvorm. Een volwassen ‘Den Ouden’ kan minimaal 200cm hoog worden en heeft dan een aantrekkelijke asymmetrische vorm. De hoogte na 10 jaar is 125cm. De naalden zijn lang, stevig, diep donkergroen en staan in bundeltjes op de takken. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een mooie aanvulling op uw wintertuin. De Pinus heldreichii ‘Den Ouden’ is een zeer sterke plant die het beste gedijt op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 100 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. Deze boom bloeit met name in April tot Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Beverboom (Magnolia denudata ‘Fragrant Cloud’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus heldreichii ‘Den Ouden’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Pinus heldreichii Den Ouden?

De bladkleur is Groen. Het blad bloeit op in April tot Juni. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Bosnische den?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Pinus heldreichii Den Ouden Bosnische den aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Bosnische den probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Pinus heldreichii Den Ouden aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van oude wortels, bekabeling, stronken, puin en grind, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie