Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

buxusvervanger-kegel-ilex-crenata-kegel-bestellen-bezorgen

Buxusvervanger kegel (Ilex crenata kegel) online bestellen

De Buxusvervanger kegel (Ilex crenata kegel) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je uitgebreide info over deze Buxus. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 200 cm. Dit type Buxusvervanger kegel is te koop voor prijzen v.a. €34,95.

Naam boomBuxusvervanger kegel (Ilex crenata kegel)
Latijnse naamIlex crenata kegel
CategorieBuxus
Verkoopprijs v.a.€34,95
KleurenGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Buxusvervanger kegel (Ilex crenata kegel) bezorgen aan huis (april 2024)

De Ilex crenata kegel is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Buxus een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Buxusvervanger kegel Ilex crenata kegel online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Grove den (Pinus sylvestris ‘Glauca’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ilex crenata kegel (Buxusvervanger kegel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Buxusvervanger kegel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, bewatering, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Buxusvervanger kegel Ilex crenata kegel is aan te planten in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Vooral in het bloeiseizoen (Maart, April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Buxusvervanger kegel goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Ilex crenata kegel

De Ilex crenata buxusvervanger is een mooie strakke kegelvormige buxusvervanger. De Ilex crenata gedijt het beste op goed doorlatende, lichtzure grond en kan op alle licht plaatsen. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 200 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen. De bloeiperiode is Maart, April. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Elke grondsoort. Niet vergeten: deze Buxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Grove den (Pinus sylvestris ‘Glauca’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Ilex crenata kegel april 2024
Wat is de kleur van de Ilex crenata kegel?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De bladeren komen tot bloei in Maart, April. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van straatwerk, oude wortels, stronken, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Buxusvervanger kegel?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Kijk ook goed naar bladverlies en doorschietende wortels.

Kan ik de Ilex crenata kegel Buxusvervanger kegel aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Buxusvervanger kegel snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals een boomband en mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Ilex crenata kegel aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde hovenier. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, straatwerk, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie