Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

grove-den-pinus-sylvestris-glauca-bestellen-bezorgen

Grove den (Pinus sylvestris ‘Glauca’) online bestellen

De Grove den (Pinus sylvestris ‘Glauca’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je veel nuttige info over deze Naaldboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Groen, Rood. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Deze Grove den is te koop voor prijzen v.a. €34,50.

Naam boomGrove den (Pinus sylvestris ‘Glauca’)
Latijnse naamPinus sylvestris Glauca
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€34,50
KleurBlauw, Bruin, Groen, Rood
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Grove den (Pinus sylvestris Glauca) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Pinus sylvestris ‘Glauca’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Naaldboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Grove den Pinus sylvestris Glauca kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Beverboom Struikvorm (Magnolia kobus).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus sylvestris Glauca (Grove den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Grove den kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan bewatering, tegelwerk, wortels, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Grove den Pinus sylvestris Glauca kan men aanplanten in Alle, Normale grond, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers adviseren wij om de boom wat extra water te geven.

Grove den goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Pinus sylvestris ‘Glauca’

De Pinus sylvestris ‘Glauca’ is een bolvormige conifeer die in de breedte groeit. De ‘Glauca’ kan 1500cm hoog worden. De naalden zijn blauwgroen en staan in paren op de takken. De schilferige schors is bovenaan de stam roodbruin en onderaan paarsgrijs en gekloofd. De ‘Glauca’ draagt kegels die verkleuren van groen naar lichtgrijs en roodbruin. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Glauca’ komt vanwege zijn decoratieve vorm het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed op de hoek van de border.De Pinus sylvestris ‘Glauca’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken.. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bolvormig, Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Blauw, Bruin, Groen, Rood. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond, Zandgrond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom Struikvorm (Magnolia kobus).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBolvormig, Breed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus sylvestris ‘Glauca’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Pinus sylvestris Glauca?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw, Bruin, Groen, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Grove den?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Pinus sylvestris Glauca Grove den in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Grove den probleemloos aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus sylvestris Glauca aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren tuinman. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de plantplaats dient vrij te zijn van straatwerk, stronken, bekabeling, puin en grind, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie